Sparas det jag gör i Rita och Skriv om jag loggar ut?

Ja, det du ritar och skriver i böckerna sparas i din bok. Det finns kvar när du loggar in på nytt så att du kan fortsätta där du sist slutade.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Kommentarer

Powered by Zendesk