Vad är Skolfederation.se?

Skolfederation är ett samarbete som syftar till att minska antalet inloggningar. Om din skola/kommun är ansluten till Skolfederationen ska du kunna hitta den i listan när du väljer ”Logga in med Skolfederation.se” på inloggningssidan. Om du redan är inloggad på Liber Online klickar du på Skolfederation.se i huvudmenyn för att göra valet.

Om du är osäker på om din skola är kopplad till Skolfederation ber vi dig att ta kontakt med din lärare eller administrativ personal.