Min digitala produkt har slutat fungera!

Prova med att rensa temporära internetfiler och cookies i din webbläsare och prova sedan igen.

Gör så här:

Funkar på alla webbläsare:

1. Tryck Ctrl + Shift + Del.
  2. Se på specifik beskrivning nedan vad som ska vara ikryssat för att rätt saker ska rensas.
  3. Klicka Ta bort/Rensa.

Internet Explorer 10+ :

1. Klicka Verktyg (Ett kugghjul) i övre högra hörnet av webbläsaren.
  2. Gå in under Säkerhet och välj "Ta bort Webhistorik…"
  3. I den dialog som kommer upp se till att följande är för kryssade:
    1. Temporära internetfiler och webbplatser
    2. Cookies och webbdata
    3. Historik
  4. Klicka "Ta bort".

Mozilla Firefox 24+ :

1. Klicka på Firefoxs meny i övre vänstra hörnet.
  2. Klicka på pilen till höger om "Historik" (History) och  klicka sedan på "Rensa senaste historiken" (Clear Recent History).
  3. I den dialog som kommer upp se till att detta är inställt:
    1. Ställ tidsintervallet till "Allt"
    2. Cookies ska vara ikryssat
    3. Webbdata (Cache) ska vara ikryssat.
  4. Klicka "Rensa nu" (Clear Now).

Google Chrome 29+ :

1. Klicka på "Anpassa och kontrollera …" i övre högra hörnet. Symboliserad av tre horisontella linjer.
  2. Klicka Historik.
  3. Klicka på knappen "Ta bort webb information…" direkt under rubriken.
  4. I den dialog som kommer upp se till att detta är inställt:
    1. Tidsintervall "Från tidens början"
    2. Ta bort cookies… ska vara ikryssad
    3. Töm Cacheminnet ska vara ikryssad.
  5. Klicka "Rensa webbinformation".

Om du har fortsatta problem kontakta Liber Support på [email protected]