Min digitala produkt har slutat fungera!

Prova med att rensa temporära internetfiler och cookies i din webbläsare och prova sedan igen.

Gör så här:

Funkar på alla webbläsare:

1. Tryck Ctrl + Shift + Del.
  2. Se på specifik beskrivning nedan vad som ska vara ikryssat för att rätt saker ska rensas.
  3. Klicka Ta bort/Rensa.

Internet Explorer 10+ :

1. Klicka Verktyg (Ett kugghjul) i övre högra hörnet av webbläsaren.
  2. Gå in under Säkerhet och välj "Ta bort Webhistorik…"
  3. I den dialog som kommer upp se till att följande är för kryssade:
    1. Temporära internetfiler och webbplatser
    2. Cookies och webbdata
    3. Historik
  4. Klicka "Ta bort".

Mozilla Firefox 24+ :

1. Klicka på Firefoxs meny i övre vänstra hörnet.
  2. Klicka på pilen till höger om "Historik" (History) och  klicka sedan på "Rensa senaste historiken" (Clear Recent History).
  3. I den dialog som kommer upp se till att detta är inställt:
    1. Ställ tidsintervallet till "Allt"
    2. Cookies ska vara ikryssat
    3. Webbdata (Cache) ska vara ikryssat.
  4. Klicka "Rensa nu" (Clear Now).

Google Chrome 29+ :

1. Klicka på "Anpassa och kontrollera …" i övre högra hörnet. Symboliserad av tre horisontella linjer.
  2. Klicka Historik.
  3. Klicka på knappen "Ta bort webb information…" direkt under rubriken.
  4. I den dialog som kommer upp se till att detta är inställt:
    1. Tidsintervall "Från tidens början"
    2. Ta bort cookies… ska vara ikryssad
    3. Töm Cacheminnet ska vara ikryssad.
  5. Klicka "Rensa webbinformation".

Om du har fortsatta problem kontakta Liber Support på support@liber.se eller 08-690 92 30.