Fungerar min produkt på surfplatta, exempelvis Ipad?

Många av Libers digitala produkter är anpassade för surfplattor, dock inte alla. Libers Onlineböcker fungerar på dator och på surfplatta. Libers eLabb fungerar på dator och på surfplatta. Libers Pluswebbar fungerar bäst på dator. I vissa fall innehåller produkten flash-element och du måste då ladda ner en flash-kompatibel webbläsare, t ex Photon.

Har du specifika frågor, kontakta vår support så hjälper vi dig att reda ut begreppen.