Hur aktiverar jag en digital produkt?

Aktivering av din egen produkt

Logga in på online.liber.se, välj fliken ”Aktivera” och skriv in aktiveringslänken i fältet. Klicka sedan på knappen Aktivera. Då öppnas sidan ”Mina digitala produkter” där den senast aktiverade är markerad. Du aktiverar produkten en gång, därefter finns den under ”Mina digitala produkter” som en länk tills abonnemanget upphör.

Observera att det är en länk (per titel och grupp) för lärare och en länk (per titel och grupp) för elever. Som lärare distribuerar du elevernas länk på valfritt sätt, exempelvis via e-post.

Se videon Registrera dig och aktivera din digitala produkt.

För lärare: Registrering och aktivering av elever åk F-3