Hur ska jag koppla ihop mitt Liber Online-konto med mitt konto från Skolfederation?

Du loggar in på Liber Online med ett av dina konton. Sen klickar du på Skolfederation i huvudmenyn. Du får då upp ett formulär där du anger e-postadress och lösenord för ditt andra konto. Om du har valt att logga in med ditt Liber Online- konto får du först välja din skolas/kommuns federation innan du anger e-postadress och lösenord.