Jag har glömt mitt lösenord!

På inloggningssidan på online.liber.se finns en länk som heter ”Glömt lösenord?”. Klicka på länken, skriv in din e-postadress och klicka sedan på ”Återställ lösenord”. Ett mejl med en återställningslänk skickas då till din e-postadress.
Återställningslänken är giltig i 24 timmar och kan endast användas en gång.

För att kunna använda den här funktionen behöver du ha bekräftat din e-post via länken du får via mejl när du registrerar ditt konto.