Var hittar jag information om mina gamla abonnemang?

Så snart ett abonnemang har gått ut flyttas informationen till Mina grupper historik. Där kan du se samma information som när abonnemanget var aktivt, men inte redigera något.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Kommentarer

Powered by Zendesk