Hur fungerar Discovery Education Espresso hemaccess?

Discovery Education Espresso hemaccess är ett 12 månader långt abonnemang som du kan köpa separat eller i samband med beställning av skollicens med länk. Med hemaccess kan du logga in på Discovery Education Espresso även utanför skolan eller när länken inte finns tillgänglig, t.ex. hemifrån. Inloggningen sker via Liber Online (https:/online.liber.se). För att få tillgång till Discovery Education Espresso hemaccess kontaktar du den person på skolan som ansvarar för beställningen för att få en aktiveringslänk och instruktioner för hur du ska skapa konto och logga in på Liber Online. Efter 12 månader måste du få en ny aktiveringslänk till Discovery Education Espresso hemaccess. De nya länkarna skickar vi till kontaktpersonen på skolan i samband med att skolans länk förlängs.