Hur skapar jag ett bokmärke/en favorit på en surfplatta?

1. Ta fram mejlet med er skolas specifika länk till produkten.
  2. Klicka på länken. Du kommer då till den sida som du ska bokmärka/skapa en ikon från. Följ instruktionen nedan för din surfplatte- och webbläsarkombination.

iPad

Om ni använder Safari:

1. Det dyker upp en ruta med instruktion för hur man lägger till produkten som ikon på hemskärmen. Eller så klickar du direkt på denna ikon: bokmärkesymbol och välj ”Add”
  2. Ge ikonen ett namn och klicka på ”Lägg till”.

Om ni använder Photon:

1. Klicka på denna ikon bokmärkesymbol och välj ”Add”.
  2. Ge bokmärket ett namn och välj ”Okay”. Bokmärket sparas nu i listan under bokmärkesymbol.

Android

Om ni använder Google Chrome:

1. Klicka på stjärnan till höger om adressfältet
  2. Ge bokmärket ett namn om du inte vill spara det som lagras automatiskt.
  3. Klicka på ”Spara”

Om ni använder Firefox:

1. Klicka på stjärnan till höger om adressfältet
  2. Välj ”Alternativ” på det svarta fältet som dyker upp.
  3. Ge bokmärket ett namn om du inte vill spara det som lagras automatiskt.
  4. Klicka på "OK"

Om ni använder inbyggd webbläsare Internet Internet ikon:

1. Klicka på stjärnan till höger om adressfältet
  2. Ge bokmärket ett namn om du inte vill spara det som lagras automatiskt.
  3. Klicka på ”Klar” på tangentbordet och sen på ”OK”.