Vad är en aktiveringslänk? Var hittar jag den?

En aktiveringslänk levereras efter att beställning gjorts. Den skickas via mejl till den person som gjort beställningen. Aktiveringslänken kopplar ditt konto till den specifika produkt du köpt. Du aktiverar länken en gång och därefter finns produkten under ”Mina digitala produkter” till dess att abonnemanget upphör.

Vid beställning av utvärderingsabonnemang behövs ingen aktiveringslänk, utan du loggar in med de inloggningsuppgifter du får via mejl. För att få åtkomst till ett eLabb (Högskola) aktiverar du koden som du hittar på bokens omslag.