För lärare: Manuell registrering och aktivering av elever

Notera att nedanstående gäller endast för vissa produkter, t ex Discovery Education Espresso, Stjärnsvenska och Pratstart.

När du som lärare har aktiverat din licens går du till fliken ”Mina grupper” när du är inloggad på online.liber.se. Där klickar du på orderraden för produkten. Då kommer du att se tomma rader motsvarande det antal elevlicenser du har beställt.

Klicka på knappen "Hantera elever" för att raderna ska gå att skriva på.

Mata in förnamn och efternamn för varje elev. E-postadressen är valfri, om du lämnar fältet tomt skapas en e-postadress av systemet. Klicka på Spara när du är klar.

Du behöver inte fylla i alla elever på en gång, de licenser som inte är aktiverade kan användas senare inom samma abonnemangsperiod. Du kan även ändra uppgifterna i efterhand.