Åtkomst för manuellt registrerade elever - distribuera elevlänk

Under fliken "Mina grupper" på online.liber.se klickar du på länken till valfri grupp. I informationsrutan ser du en länk som alla elever ska använda för åtkomst till produkten. Denna länk kan du dela ut till eleverna exempelvis via e-post eller genom att sätta bokmärken/genvägar på de enheter som ska användas.

Det är också möjligt för dig som lärare att dela ut registrerad e-postadress och lösenord till respektive elev. De loggar då själva in via online.liber.se.