Kan jag använda Greppa Programmering på surfplattor/iPads?

Ja. iPads stöds för närvarande. Du kan även programmera appar som använder sig av accelerometern (plattans känslighet för hur den tippas).
Vissa aspekter av tjänsten fungerar på android och vi jobbar kontinuerligt för att uppdatera funktionaliteten. Du kommer kunna se appar du skapat på ett brett spektrum av mobila enheter, inklusive iPhones och vissa Android enheter, genom att använda dela funktionen.