Hur lägger jag upp en ny elev?

1. I den meny som du hittar under ditt namn längst upp till höger väljer du elever och klasser.

2. Därefter väljer du den blå knappen längst upp där det står +Skapa elever

3. Nu öppnas ett formulär där du lägger in uppgifterna på den elev du vill skapa samt lägger in eleven i den klass/grupp som den ska till höra.
Observera att det är en stor fördel att använda elevens e-postadress som användarnamn då all kommunikation kring lösenordshantering kan ske direkt med eleven.

4. Vill du lägga till ytterligare elever trycker du på det gröna plus-tecknet längst ner, annars väljer du att trycka på den blå knappen längst ner +Skapa elev.